Michelord napisał(a):
Wiesz wydaję mi się, że lepsza moja wizja forum niż żadna.Jakoś owe ,, podwórko" przupada tylko osobom,którę je tworzyły.
Jako kandydat na moderatora pisz tak, zeby dalo sie zrozumiec Twoja wypowiedz.
Nie znam slowa "przupada". W slowniku tez go nie znalazlam... A co do wizji, to kazdy ma wlasna, wiec nie obrazaj nikogo nazywajac jego wizje "zadna".
Michelord napisał(a):
Jeśli chodzi o tarowisko:przedmioty dawno SPRZEDANE wiszą w wątkach jakby oferty ich sprzedaźy były nadal aktualne.Tak nie jest i te oferty mieszają się z innymi.Czy to jest porządek?
To jest informacja o doswiadczeniu sprzedajacego. I to jest WAZNA informacja! Jesli w tych ofertach dodatkowo sa fotki (a zazwyczaj sa) to jest to kopalnia wzorow. Zawsze mozna skontaktowac sie z tworca prywatnie i poprosic o egzemplarz podobny do tego sprzedanego.
Michelord napisał(a):
W kwestii epoksydów pisałem:nikomu noe bronię zaczynać z wysokiego C.Przyjmijmy jednak, że początkujący to początkujący.Ktoś kto ma na start wyższe ambicje niech się wypowiada w wątkach dla bardziej doświadczonych:ma wtedy dodatkową szansę iż otrzyma pełną, zgodną,prawdą oraz wyczerpującą odpowiedź.
Czy sugerujesz, ze poczatkujacym mozna odpowiadac "cokolwiek na odczepnego"? Albo, co gorsza, niezgodnego z prawda?
Michelord napisał(a):
Co do wieku pisałem swoje zdanie-dalej mam te same.Cream też się o tym wypowiedział.
Wiek nie jest przeszkoda, o ile ktos ma juz tyle lat, zeby nie potrzebowac pisemnej zgody rodzicow, kiedy chce pojechac na szkolna wycieczke. Wybacz, ale Twoj wiek nie pozwala Ci jeszcze samemu o sobie decydowac...
I nie tylko wiek sie liczy. Wazny jest staz na forum, a Ty jestes tu niecale pol roku...
Michelord napisał(a):
A czy moderatorzy jak i inni są niewidomi, że za każdym razem trzeba ich na wszystko naprowadzać? Większość problemów jest bardzo rażąca i wątpię, iż nikt nie zwrócił z modów i reszty kadry na to uwagi.Po prostu im się nie chce i tyle.Pozatym przez ,,porządek" tu panujący -w postach, wątkach) ktory sami utworzyli sprawia, że gubią się co, gdzie, jak.Inaczej jak juz wspominałem nie było by problemów, które naprawdę nie wymagają zglaszania bo są oczywiste.To tylko i wyłącznie ich wina, że coś zaczyna gnić i gni dalej.PSWypraszam sobię wmawiać, że obrażam.Skoro tak uważasz podaj konkrety.Piszę argumenty oraz postawy osób gdzie nikogo nie mieszam z błotem.
Po pierwsze: pisz prawidlowo po polsku.
Po drugie: nie szukaj problemow gdzie ich nie ma. To jest jedno z najbardziej uporzadkowanych forow, jakie czytalam. Nie pomyslales, ze jesli inni nie zglaszaja niczego moderatorom, to pewnie uwazaja, ze tak jest dobrze i tylko Wam dwom cos sie nie podoba?
Po trzecie: nie trzeba nikogo mieszac z blotem zeby go obrazic. Zarzut ignorancji lub lenistwa, jesli nie jest zgodny z prawda tez jest obrazajacy, a to wlasnie wynika z Twoich slow: "Po prostu im się nie chce i tyle." i "To tylko i wyłącznie ich wina, że coś zaczyna gnić i gni dalej." Czy wiesz ile czasu dziennie poswieca moderator na opieke nad forum i co robi? Wiesz?
Michelord napisał(a):
Powyższy post adresuję do Lilitha
Jesli juz zglaszasz swoja kandydature na moderatora to przynajmniej nie kompromituj sie pokazujac, ze nie wiesz nawet z kim rozmawiasz.

I zapamietaj, ze w jezyku polskim obce imiona zenskie konczace sie na "th" sa nieodmienne.