Cytuj:
Cream, dostałem od Ciebie ostrzeżenie za cyt. “obrażanie innych użytkowników”.
Proszę wskaż mi, jak tej przysłowiowej krowie na miedzy, gdzie wykazałem się chamstwem i cwaniactwem w dyskusji ze Smokiem, w którym miejscu Go obraziłem, gdzie wylewałem jakieś jady, żebym na przyszłośą nie popełniał takich błędów?
Nie zamierzam kontynuowaą tego tematu. Przez Twoje ataki opuścił forum, więc chyba ktoś przegiął. Nie będę tutaj niczego wytykał palcem i pokazywał, że nie jestem wielbłądem. Wszelkie oceny są subiektywne i nie da się tego uniknąą - zawsze możesz się na moje niesprawiedliwe osądy poskarżyą innym adminom. Jak dla mnie ten temat jest skończony i nie zamierzam daą się ciągnąą za język i pisaą o tym w kółko.
Cytuj:
Zresztą z tych samych powodów jestem zmuszony zwrócią Ci uwagę, że pisząc "Z tego powodu chciałem (tymczasowo) zaostrzyą zasady zachowania na forum, zwłaszcza dla użytkowników poniżej 300 postów" oraz później "Nie będzie odstępstw dla nikogo", także popadasz w wewnętrzną sprzecznośą.
Nie popadam :) To, że napisałem, że weźniemy na widelec w domysle nowych użytkowników, nie znaczy, że nie będziemy patrzeą na to, co robią inni. Po prostu wiele nowych rejestracji to dzieci w wieku poniżej 15 lat, które nie do końca wiedzą jak powinni się zachowywaą na forum. Takich osób jest coraz więcej i musimy to jakoś ogarnąą, aby na forum nie zrobił się bajzel.
Cytuj:
Wiem, że dyskusja z adminami i moderatorami jest niezgodna z Regulaminem, ale już przy tym będąc także chciałbym zwrócią Ci uwagę, że zapis pkt. 1.3 o brzmieniu "Nie kwestionuj słów administratorów oraz moderatorów. ZAWSZE będziemy mieą na względzie Twoją opinie." jest również wewnętrznie sprzeczny i wymaga poprawy.
W zasadzie dobry pomysł, nie widzę problemu. Załóż odpowiedni temat i zaproponuj swoją wersję tego paragrafu.